Nije dugo bio bez kluba: Rudeš je predstavio svoje novo pojačanje Ivana Tomečaka

Gorica je danas objavila ono što su mnogi koji detaljnije prate hrvatski nogomet već znali — da Ivan Tomečak više nije igrač kluba Turopolska. Iskusni branič koji je u karijeri prošao mnogo toga pomogao je velikogoričkom prvoligašu u misiji ostanka u eliti prošle polusezone. Kada je osigurano očuvanje HNL statusa, Tomečak se posvetio nekim novim izazovima.

A njih je, eto, pronašao u Rudešunovopečenom članu vodećeg ranga hrvatskog nogometa.

Zagrebački klub objavio je vijest o njegovom potpisu na svojim službenim stranicama iu prvoj izjavi kazao ono što su rekla mnoga ovoljetna Rudešova pojačanja. Ukratko, bit će mu čast surađivati ​​s Robertom Prosinečkim.

“Jako sam sretan što sam se priključio momčadi”, rekao je Tomečak za Rudešove kanale. “Odradio sam i prvi trening, koji je bio za mene i dosta naporan, jer nisam skroz u ritmu. Nadam se da ću biti od pomoći ekipi u nadolazećim utakmicama. Došao sam u klub jer vidim viziju, i vjerujem da će rasti te da će postati ozbiljniji u hrvatskim okvirima. Tko zna, nekad možda iu širim. Zatekla me odlična atmosfera, dečki izgledaju spremni. Željni su rada i dokazivanja te vjerujem da ćemo zadržati taj elan i vjeru. Vjerujem da možemo nastaviti onaj pobjednički niz s kojim su okončali nastupe u drugoj ligi. Naravno, drago mi je što je tu i Robert Prosinečki, veliki igrač, ali i odličan trener, što mi je bio dodatni ‘poguranac’ da dođem ovdje i dokazujem se pred takvom klasom.”

Ono što smo obećali, to smo i ispunili! 💪🏻Od danas novi igrač Rudeša je bivši hrvatski reprezentativac, 33-godišnji…

Objavio NK Rudeš naUtorak, 18. srpnja 2023

Podsjećamo, Tomečak je započeo karijeru u Dinamu — od 2007. do 2009. bio je, naravno, na posudbi u Lokomotiva — odakle je 2013. otišao u Rijeku za koju je igrao u dva navrata. Imao je i angažmane u Ukrajini (Džibuti), Saudijskoj Arabiji (Al Naser), Belgiji (Mechelen ja Club Brugge) na Cipru (Patos), a lani je još jednom zaigrao za Lokomotivu. Uslijedila je Gorica, a sada je na red došao Rudeš…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr