Druženje prije derbija: Hajdukovi igrači dočekani na Torcidi kupu, Livaja se obratio navijačima

Torcida kup trenutno se igra u Splitu, a mnogi su Hajdukovi navijači prilično poznatoželjno dočekali današnji dan. Naime, organizatori turnira najavili su kako će poseban gost večerašnjeg programa biti čitava momčad Bijelih koja uskoro putuje u Zagreb gdje se ponovno čeka derbi s Dinamom u prvom kolu HNL-a.

Podsjećamo, nova runda rivalskog nadmetanja čeka nas u petak na Maksimiru, a Torcida je odlučila dodatno mobilizirati svoje miljenike prije polaska u glavni grad. Momčad i klupsko vodstvo tako su nešto poslije 21 sata stigli na igralište u Vukovarskoj ulici gdje se i igra turnir, a igrači su dočekani navijačkom pjesmom — pronašla se tu i ona “mrzim Dinamo” — i velikom bakljadom.

Marko Livaja nije mogao igrati u Superkupu zbog suspenzije, ali će biti prisutan u petak pa se tom prilikom obratio okupljenim navijačima.

“Dobra večer svima, hvala vam na ovoj prekrasnoj atmosferi”, poručio je Hajdukov as. “Nećemo puno filozofirati i obećavati, samo ćemo vam se zahvaliti. Nismo osvojili Superkup, hvala vam na ogromnoj podršci i ništa, idemo u Zagreb još jače ovaj petak.”

Dočekala ih je pjesma ‘Samo jednu želju imam…’

Objavio Dalmatinski portal naSrijeda, 19. srpnja 2023

Livaja je pritom poveo i pjesmu — “Samo jednu želju imam” — a zna se koja je to…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr