Krama se odlučio zagrijati za početak Bundeslige pa je u Kupu uvalio dva gola trećeligašu

Bundesligaši su se ovog vikenda zagrijavali za početak nove prvenstvene sezone i to ogledima prvog kola DFB-Pokala. Naravno, Hrvati su također bili u akciji pa je Niko Kovač jučer došao do rutinske pobjede sa svojim Wolfsburgom protiv petoligaša Makkabija, a zapaženu ulogu danas je imao Andrej Kramarić.

Njegov Hoffenheim otišao je u goste Lübecku, novopečenom trećeligašu koji je ipak ozbiljnija momčad od one protiv koje su igrali, recimo, Kovačevi Vukovi. Međutim, klub iz Sinsheima pobijedio je 4-1, a prva dva pogotka zabio je hrvatski reprezentativni napadač.

Iako je domaći Lübeck poveo kada je Tarik Gozusirin poentirao s bijele točke u 35. minuti, Hoffenheim je uzvratio na preko hrvatskog topnika sedam minuta kasnije; bio je to klasičan ‘kramarićevski’ pogodak. Popularni Krama tada je primio loptu u šesnaestercu okružen suparničkim braničima i nekako se, bez da doda suigračima koji su bili oko njega, uspio snalažljivo izboriti za šut koji je zatim nemilice zakucao u domaću mrežu za 1-1.

#Croatia striker Andrej Kramarić scores 2⃣ crucial goals and wins Man of the Match award as @tsghoffenheim eliminates Lubeck (4:1) in German Cup! 🇭🇷🔥🔝🏆 #Family #Vatreni❤️‍🔥 https://t.co/6EBo0ysxJ8

— HNS (@HNS_CFF) August 14, 2023

U 60. je minuti pogodio za preokret; ovaj put je Hoffenheim dobio penal, a Kramarić ga je realizirao na sebi svojstven način. Ostala dva pogotka zabili su Marius Bülter i Julian Justvan u 69. i 75. minuti. Krama se dobro predstavio na pripremama, a sada se fino zagrijao za Bundesligu; Hoffenheim u prvom kolu nastupa protiv Freiburga na domaćem terenu.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr