Lovro Majer i službeno je potpisao za Wolfsburg. Novi klub predstavio ga je scenom iz Teda Lassa

Kako je pomalo gubio status standardnog člana u Rennesovoj početnoj postavi, za Lovru Majera se sve češće govorilo kako bi mogao napustiti redove tog francuskog prvoligaša. Glavni kandidat za njegovo dovođenje bio je Wolfsburg pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, a taj je transfer ovog popodneva konačno postao i služben.

Hrvatski reprezentativac potpisao je s tim njemačkim klubom petogodišnji ugovor, zeleni dres nosit će barem od ljeta 2028. godine. Nakon Lokomotive, Dinama i Rennesa, to će mu biti četvrta momčad u tijeku seniorske karijere, nakon dvije sezone provedena na sjeverozapadu Francuske. Zanimljiv je i način na koji je Majer predstavljen u Wolfsburgu, kroz scenu iz popularne televizijske serije Ted Lasso.

Majer news: 😉 🇭🇷

Football is LIFE! 🐺 pic.twitter.com/tmgoKEnWex

— VfL Wolfsburg EN/US 🇬🇧 🇺🇸 (@VfLWolfsburg_EN) August 16, 2023

Prema pisanju Fabrizija Romana, Rennes je za ovaj transfer dobio odštetu od čak 30 milijuna eura, uz mogućnost da to poraste za dodatnih pet milijuna uz bonuse. Inače, Majer će u svlačionici dočekati bivši suigrač iz Dinama, Bartol Franjić, a priliku za debi imat će već ove subote, na otvaranju ligaške sezone protiv povratnika Heidenheima.

“Veoma sam sretan zbog ovoga transfera u Wolfsburg i Bundesligu, jedva čekam da sve počne. Veselim se i suradnji s novim suigračima te trenerom Kovačem i njegovim stožerom. Želim odmah biti od pomoći momčadi, dati sve od sebe na putu prema ostvarenju svih naših ciljeva”, kratko je poručio Majer prilikom potpisa.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr