Totalno drukčiji od drugih: Rudeš je za utakmicu s Hajdukom podignuo cijenu ulaznica za 50 posto

Nakon četiri uvodna poraza, povratnik u HNL Rudeš prve bodove pokušat će uloviti u nedjeljnom ogledu s Hajdukom. Kao i kod svakog gostovanja Bijelih na stadionu u Kranjčevićevoj, opet se očekuje velika navala navijača na obje tribine. Započela je već prodaja ulaznica za onu domaću, odnosno zapadnu tribinu, a svi oni koji žele nabaviti taj komadić papira morat će izdvojiti nešto više novaca nego inače.

Naime, Rudeš je odredio kako će karta za domaću tribinu stajati 15 eura, što je povećanje od čak 50 posto u odnosu na njegov prvi ogled u Kranjčevićevoj. U drugom je kolu tamo gostovao Osijek, a tada se za ulaznicu trebalo izdvojiti 10 eura. Sve učestalija je ova praksa različitih cijena ulaznica za pojedine klubove, pa tako i Slaven Belupo za oglede s Hajdukom i Dinamom naplaćuje 14, umjesto standardnih osam eura.

Važne informacije oko prodaje ulaznica za utakmicu Rudeš – Hajduk‼️🙏🏻Zbog velikog interesa pozivamo sve da svoje ulaznice kupe online prije nedjelje kako bi se na Kranjčevićevoj izbjegle gužve na blagajnama.Cijena ulaznica▶️Zapad 15€⛔️Nije moguć ulaz na domaću tribinu s obilježjima gostujućeg kluba❗️▶️Ulaznice za gostojuću tribinu NEĆE se prodavati na Ticket pointu Stadiona Kranjčevićeva❗️⛔️VAŽNO: ako kupac online ulaznice želi isprintati ulaznicu na blagajni na dan utakmice, ispis košta 3 eura. ⭕️Preporučujemo kućni ispis na A4 papiru kako bi izbjegli gužvu. Ulaz nije moguć bez isprintane ulaznice❗️https://www.ulaznice.hr/web/event/120/6

Posted by NK Rudeš on Tuesday, August 15, 2023

Još nije objavljeno kolika će biti cijena za Hajdukove navijače na gostujućoj, istočnoj tribini, to se očekuje u narednim danima. Osijekovi simpatizeri tada su za zadovoljstvo u praćenje velikog preokreta svoje momčadi (3-4) morali platiti osam eura, pa je moguće simpatizere Bijelih u nedjelju čeka i dvoznamenkasta cifra.

Valja, doduše, i napomenuti kako će ulazak na domaću tribinu biti zabranjen osobama s Hajdukovim obilježjima, što je također već običaj na stadionima diljem Hrvatske. No, ono što će možda i najviše zaprepastiti sve one koji žele biti na tom ogledu jest Rudešova usluga ispisa ulaznice na licu mjesta, koju naplaćuje čak tri eura. Mogli bi se tako brojni posjetitelji odlučiti na print u vlastitom aranžmanu…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr