Stefan Simić pronašao je novi izazov nakon Hajduka. Predstavljen je u španjolskom Eibaru

Početkom srpnja Stefan Simić bio je među onima koji su istekom ugovora napustili Hajduk, a nakon četiri godine u Hrvatskoj, ovaj požrtvovni stoper pronašao je novu destinaciju. Simić će sada u Segundu, u španjolskom drugoligaškom društvu danas ga je predstavio Eibar.

Nekadašnji ogroman talent češkog nogometa kao junior je iz praške Slavije prešao u Genou, a već 2013. za njega je Milan platio čak 10 milijuna eura. No, u šest godina se tamo nije nametnuo pa je odrađivao posudbe u Vareseu, belgijskom Mouscronu, Crotoneu i Frosinoneu.

Ukupno je za Hajduk kroz četiri godine upisao 91 nastup te je zabio tri gola, a sudjelovao je u osvajanju dva Kupa. Zanimljivo, neće mu ovo biti prvo iskustvo u drugoligaškom društvu u zemlji iz društva Petice jer u Vareseu je upisao 17 nastupa u Serie B.

💣 OFICIAL | OFIZIALA 🔥📢 Stefan Simic, defensa central checo, nuevo refuerzo de la SD Eibar.𝐎𝐧𝐠𝐢 𝐞𝐭𝐨𝐫𝐫𝐢 𝐒𝐢𝐦𝐢𝐜! 💙 ❤️#BetiArmaginak

Posted by SD Eibar on Tuesday, September 12, 2023

Simić ima i dva nastupa za češku reprezentaciju, a u njega je istog dana predstavljen i Yacine Qasmi.

Eibar je najavio da će ovaj dvojac u srijedu stići u klub, upoznati suigrače i predstaviti se javnosti, a onda slijedi težak posao jer Eibar nakon pet kola Segunde ima samo jednu pobjedu te je s tri boda na zadnjem mjestu.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr