I’m not leaving! Kyle Walker produljio je ugovor sa Cityjem i nakratko postao Vuk s Wall Streeta

Navikli smo na to da klubovi postaju sve kreativniji — a u isto vrijeme i sve luđi — sa službenim objavama transfera ili važnih produljenja ugovora. Zaposlenicima PR službi tako se puši iz glave dok pokušavaju smisliti novi otkačeni način za potvrdu potpisa nekog igrača, a ona u Manchester Cityju danas je zaslužila bonus.

Naime, Građani su danas objavili kako je Kyle Walker, klupski dokapetan i čovjek koji je imao važnu ulogu u osvajanju gotovo svih trofeja pod Pepom Guardiolom, dogovorio novi ugovor s klubom. Engleski reprezentativac trebao bi ostati na Etihadu do kraja lipnja 2026. godine i, ako ondje dočeka kraj ugovora, možda to bude dovoljno za zaključenje plodonosne igračke karijere.

No, City se pobrinuo ne ostati dužan navijačima pa je Walkerovo produljenje potvrdio rekreiranjem scene iz jednog popularnog, sada već i kultnog holivudskog filma. Vjerovali ili ne, Kyle Walker na tren je uskočio u cipele Leonarda DiCaprija i ‘odglumio’ djelić scene iz Vuka s Wall Streeta u kojoj Jordan Belfort objavljuje da neće otići iz svoje firme.

📝 DEAL DONE: Man City have announced Kyle Walker’s new contract with one of the best contract video announcements of all time. 🤣🤣🤣

His new deal runs out in 2026.

pic.twitter.com/V6QqWTNvsv

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) September 14, 2023

Podsjećamo, Walker je ovog ljeta bio intenzivno povezivan s nekoliko europskih klubova, ali naposljetku je produljio ugovor s Građanima za koje je dosad nastupio 260 puta uz šest golova i 18 asistencija. Usput je osvojio i nevjerojatnih 15 trofeja od kojih se najviše ističe pet naslova engleskog prvaka i Liga prvaka.

Walkerovi uzvici popraćeni su ludilom ostatka svlačionice — kako i priliči — a priložit ćemo izvornu scenu pa vi sami procijenite jesu li Građani to vjerno odradili…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr