Tko kaže da je mercato zatvoren? Čini se da je potvrda Trajkovskog u Hajduku pitanje trenutka

Prijelazni rok se zatvorio u svim europskim zemljama pa tako i u Hrvatskoj gdje je trajao do prije tjedan dana, ali slobodni igrači još uvijek mogu potpisivati ugovore s klubovima pa tako svi očekujemo da će se priljev igrača u HNL nastaviti još neko vrijeme. Hajdukovi navijači tjednima su zazivali dolazak krilnog napadača u klub kako bi dodatno osnažili kadar u borbi za naslov prvaka, a to će se sada, čini se, i dogoditi.

Makedonski reprezentativac Aleksandar Trajkovski posljednjih je dana intenzivno povezivan s Bijelima, a izgleda kako je sada sve spremno za njegov dolazak na Poljud. Kako pišu Sportske novosti, potvrda njegova transfera očekuje se tokom dana.

Iskusni 31-godišnji Makedonac već je igrao u HNL-u — od . do . nastupao je za Inter Zaprešić u kojemu je odigrao 15 utakmica uz četiri gola i tri asistencije — a kasnije je nastupao za Zulte Waregem, Mechelen, Palermo, Mallorcu, Aalborg i Al Fayhu s kojom mu je istekao ugovor. Dakle, sprema se doći kao slobodan igrač.

Za Sjevernu Makedoniju upisao je 79 nastupa uz 20 golova od kojih je najvažniji onaj u playoffu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022., kojim je izbacio Italiju.

Ništa, čekamo Comunicado oficial

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr