Čini se da je došlo doba godine kada Mišković najavljuje novu Kantridu. Kaže da se zahuktalo

Rijekin predsjednik Damir Mišković ima veliku želju izgraditi novi stadion na Kantridi još otkako je došao u klub, ali ta je priča već godinama pod pauzom. Podsjećamo, Riječani od 2015. igraju na Rujevici koja im je trebala poslužiti kao zamjenski dom dok se ne izgradi nova Kantrida, ali od toga još nema ništa.

Međutim, Mišković još uvijek vjeruje u taj projekt pa svako malo daje nove informacije navijačima o njegovu stanju, a taj je predmet došao na red i danas. Rijeka je prisustvovala otvorenju vinoteke Igora Budana, a klupski predsjednik ondje je porazgovarao s 24 sata i najavio moguće iznenađenje na temu novog stadiona.

“Ne smijem vam još puno govoriti o tome”, kazao je spomenutom listu. “Rekao sam vam valjda 100 puta da ćemo i to kad-tad riješiti. I na novoj Kantridi ja radim doslovno svaki dan, sve ove godine koliko sam u klubu. A tijekom 2023. to se dodatno zahuktalo i ja se nadam kako ćemo za mjesec-dva imati neke bitne pomake u toj priči. Ne, nije još vrijeme za isticanje imena partnera s kojima se sada radi taj projekt, ali u fazi smo u kojoj je uključen i Grad i vjerujemo u jedno skoro, a iznimno lijepo iznenađenje za naše fenomenalne navijače.”

Još nije želio spominjati imena, ali je optimist…

“Još je puno posla do početka gradnje, puno je birokracije koju treba riješiti tako da, kažem… Prerano je za javno isticanje svih detalja, ali ja se nadam kako ćemo do kraja prosinca imati baš lijepe novogodišnje vijesti za sve naše navijačice i navijače”, istaknuo je Mišković.

Ništa, u 2024. godinu s novim informacijama o Kantridi? Tko zna…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr