Podsjeća li vas ovo na nekoga? Ten Hag ističe da u Unitedovoj svlačionici nema podjela

Manchester United nastavlja loš ulazak u sezonu — u dosadašnjih šest službenih utakmica Crveni vragovi upisali su četiri poraza, a posljednji je uslijedio protiv Bayerna (4-3) u prvom kolu Lige prvaka. Međutim, nema puno vremena za očajavanje jer slijedi gostovanje kod Burnleyja gdje je pobjeda imperativ.

Erik ten Hag danas je najavio tu utakmicu i u procesu odgovorio na neka novinarska pitanja koja su se ticala nešto škakljivijih tema koje se vuku oko klupske svlačionice.

Primjerice, upravo iz nje curi dosta informacija koje nisu baš povoljne za održavanje harmonije u kadru. Ima li United krticu u svlačionici?

“Svlačionica, stožer, treneri, liječnici, ovdje smo svi ujedinjeni”, inzistirao je Nizozemac. “Ne znam curi li nešto, znam samo za mišljenja. Poznajem svoje igrače. Svi mogu dati prijedloge i mi smo u redu s tim.”

🚨 Erik Ten Hag on his position: “In the dressing room, staff, coaches, medical — here everyone is united”.

“Here at Manchester United you fight. Leaks? I know my players and the only thing is to win games here. Every single game”. pic.twitter.com/vcYglPOJNK

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 22, 2023

Postoji li rezolucija situacije oko Jadona Sancha, kojeg je Ten Hag odstranio iz momčadi? Ima li budućnost u klubu?

“To ovisi o njemu”, rekao je Nizozemac. “Što se tiče ostaloga, pripremamo se za Burnley i to je naš kompletni fokus. Neće konkurirati za tu utakmicu i ne trenira s momčadi.”

Sve u svemu, po govoru tijela i reakcijama na današnjoj konferenciji za medije, Ten Hag se trenutno baš i ne čini kao najsretnija osoba na svijetu. Ne možemo ga kriviti, samo primijetiti da je njegova situacija pomalo slična jednom drugom kolegi…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr