Stanje je ozbiljno: Artem Milevski hospitaliziran je zbog problema s alkoholom

Nema Hajdukova navijača koji se s vremena na vrijeme ne sjeti Artema Milevskog, ukrajinskog napadača koji je na Poljudu igrao od 2014. do 2015. godine i u kratkom roku postao miljenik publike, ali i splitskih noćnih klubova. Vragolasti Mile stigao je u klub kao legenda Dinama iz Kijeva i u 27 nastupa zabio tri gola, a kasnije je imao i kratki angažman u RNK Splitu za koji je zaigrao samo jednom.

Danas 38-godišnji Ukrajinac oprostio se od nogometne karijere prije dvije godine, a posljednji mu je klub bio Minaj. Otad je većinom prisutan po društvenim mrežama, a upravo su se ondje posljednjih dana počele širiti njegove snimke u kojima je, kako se činilo, u alkoholiziranom stanju.

Da je situacija ozbiljna potvrdio je i njegov bivši suigrač iz Dinama i reprezentacije Oleksandr Alijev, koji je priopćio da je Milevski završio u bolnici.

“Hvala Bogu, uspjeli smo ga poslati u bolnicu”, obznanio je bivši ukrajinski reprezentativac. “Tamo je već pet dana. Stanje je, naravno, vrlo ozbiljno. Ali ništa, doktori se bore.”

Nedavno se na njegovo stanje osvrnuo i Jevhen Seležnjov, još jedan bivši suigrač.

“Stvarno ne znam što kazati na tu temu”, rekao je, prenosi portal Sport24. “Ne mogu mu doći i staviti lisice. Nisam jedini koji želi pomoći Artemu. Danas su ga dečki trebali odvesti u bolnicu, ali ne odgovara na mobitel. Što mogu napraviti u ovakvoj situaciji?”

Očito je da su njegovi prijatelji naposljetku uspjeli djelovati, a nadam se da će sa starim Miletom sve biti dobro — i trijezno…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr