Ludilu nema kraja: Hajduk po prvi puta u povijesti ima 100.000 članova

Hajduk se na svojim službenim stranicama pohvalio kako je ostvario brojku od 100.000 članova. S Poljuda su poručili kako je danas u službene knjige upisan i jubilarni 100.000. član, što je brojka kakvu klub dosad nikada u povijesti nije ostvario.

“Od svog osnutka prije 112 godina do danas Hajduk je uvijek bio svoj i poseban. Takvima su ga činili oni koji su ga osnovali, oni koji su u njega vjerovali i koji su ga u stopu pratili, s njim živjeli i za njega disali kroz duga desetljeća”, poručili su iz Hajduka.

“Od prvog službenog dokumenta do danas kada je u naše bogate povijesne knjige upisan 100 000. član, Hajduk je sa svojim članstvom dijelio svakodnevicu, uspjehe i grube dane, i strast što ga je prometnulo u simbol grada i Dalmacije, što je k njemu privuklo mnoge iz drugih krajeva Hrvatske i svijeta koji su njegove vrijednosti prepoznali kao sebi bliske i što je nezaustavljivo proširilo krug onih koji mu bezrezervno pripadaju”, piše na službenim stranicama.

S obzirom na razvoj situacije, Hajduk bi bez puno problema mogao premašiti brojku od 112.000 članova do kraja godine, čime bi još ljepše proslavio 112. godišnjicu od osnivanja.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr