Spremni za derbi? Leko vratio Odjidju u prvih 11, Dinamo isti kao protiv Astane

Danas je na rasporedu najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu koji bi trebao dati razne odgovore na stanje obje momčadi nakon njihova posljednjeg dvoboja u srpnju. Otad se dogodilo pregršt toga, Modri imaju potpuno drukčiji kadar i napadaju prvo mjesto, a Bijeli ga žele sačuvati.

Utakmica koja je pred nama trebala bi biti prava poslastica, a Ivan Leko s jedne i Sergej Jakirović s druge strane odabrali su svoje početne postave.

Leko je na gol postavio Ivana Lučića, zadnju liniju čine Fahd Moufi, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija i Dario Melnjak, Niko Sigur opet je u sredini gdje pravi društvo Filipu Krovinoviću i Vadisu Odjidja-Ofoeu, na krilima su Emir Sahiti i Yassine Benrahou, a špica je, normalno, Marko Livaja. Dakle, možemo istaknuti da se Odjidja vraća u prvu postavu u odnosu na Lokomotivu, tu je i Moufi umjesto Dine Mikanovića, kao i Šarlija umjesto Josipa Eleza. Leon Dajaku također je dobio priliku protiv Lokosa, a sada je ispao iz prvih 11.

Što se tiče Jakira, na vratima je Ivan Nevistić, ispred njega su Sadegh Moharrami, Boško Šutalo, Dino Perić i Robert Ljubičić. U veznom redu stoje Josip Mišić, Marko Bulat i Martin Baturina, a napadački trolist čine Gabriel Vidović, Bruno Petković i Mahir Emreli. Tu se radi o istoj postavi koja je prošlog tjedna započela europski dvoboj s Astanom.

Derbi na Poljudu počinje u 18 sati.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr