Sofascore je objavio idealnu momčad 24. kola HNL-a. Varaždin ima najviše svojih predstavnika

Proteklog vikenda odigran je 24. kolo u HNL-u, došle su nove pobjede Rijeka, Lokomotiva the Varaždin. Jutros je Sofascore objavio i idealnu momčad ove runde domaćeg prvenstva, u kojoj dominiraju baš igrači potonje momčadi. Varaždinci su s 2-0 svladali Šibenikpa u najboljoj postavi 24. kola imaju čak četiri svoja predstavnika, najviše od svih momčadi.

Prije svega, to su strijelci pogodaka u toj pobjedi, Fran Brodić ja Tonio Teklićkao njima je ušao i vratar Oliver Zelenika te branič Luka Jelenić, koji su upisali novi čisti gol. Osim njih, više od jednog predstavnika imaju samo Dinamo the Slaven Belupoa do su Josip Mišić the Bruno Petkovićodnosno Novak Tepšić ja Antonio Bosec.

Niko Janković naš je igrač 24. kola HNL-a! 🌟🔥Tonio Teklić i Ibrahim Aliyu također su odigrali fantastičnu utakmicu te…

Objavio Sofascore Hrvatska naPonedjeljak, 6. ožujka 2023

Ne, nitko od ove spomenute osmorice nije ubilježio ocjenu kakvu ima Niko Janković. On je u Riječinoj pobijedi (2-0) nad Istrom 1961. godine bio dvostruki strijelac, za što je Sofascoreovim algoritmom ‘nagrađeno’ ocjenom od 8,9, pa mu je pripala i titula za najboljeg igrača u 24. kolu HNL-a.

Dva gola na utakmici je zabio i Lokomotivin ofenzivac Ibrahim Aliyuu gostujućem slavlju kod Hajduka (4-3), te je tako i on upao u idealnu postavu. Tu jedanaestorku kompletira još i Osijekov branič Mihael Zapera valja primijetiti kako već tri kola zaredom u Sofinoj postavi

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr