Akcija na djelu: Bivši MVP NFL-a Lamar Jackson zatražio je razmjenu od Baltimore Ravensa

Lamar Jacksonjedan od najboljih bekova u NFL-u, upitao je trgovina iz Baltimore Ravensa za koje nastupa od 2018. kada je i izabran na draftu.

Popularni Akcijski Jackson je to otkrio u nizu tvitova koje je objavio nakon brojnih glasila oko njegova ugovora u američkim medijima. Zatražio je odlazak 2. ožujka, pet dana prije nego što je franšiza iskoristila opciju koja mu je omogućila pristup drugim momčadima. Ravenovi još uvijek mogu odgovarati svim ponudama koje Jackson dobije od drugih momčadi ili ga zamijeniti za određene izbore na draftu.

“Drugog ožujka sam zatražio trgovina iz Ravense, oni za to nisu bili zainteresirani, a svatko tko me poznaje zna da volim nogomet i moj san je pomoći momčadi da osvoji Super Bowl”, napisao je Lamar. “Svi ste vi super, ali sam morao donijeti odluku koja je najbolja za moju obitelj i mene. Bez obzira na to koliko daleko odem ili gdje me karijera odvede, nastavit ću biti blizu s navijačima iz Baltimorea i cjelokupnom saveznom državom Maryland. Vidjet ćete me ponovno.”

Trener Baltimorea John Harbaugh osvrnuo se na spomenutu vijest i otkrio kako još uvijek očekuje Jacksona u svojoj ekipi za sljedeću sezonu.

“Nisam vidio tweet, radim se o trenutnom procesu”, kazao je trener na sastanku vlasnika NFL-a u Phoenixu. “Pomno ga pratim. Cijelo vrijeme razmišljam o Lamaru, o njemu kao našem vođi napada. Gradimo navalu oko te ideje.”

Lamar Jackson zatražio je razmjenu prije 25 dana i jedino što su Ravensi od tada učinili bilo je potpisati ugovor s Nelsonom Agholorom pic.twitter.com/YYwVXLymYW

— Le5-6 (@deepyy_) 27. ožujka 2023

Jackson ima vremena do 17. srpnja kako bi sklopio novi ugovor s Ravensima ili s nekom drugom ekipom. U suprotnom bi morao odigrati posljednju sezonu u Baltimoreu za 32,4 milijuna dolara; NFL-ov MVP iz 2019. godine svakako bi mogao naći franšizu koja će ga lukrativnije isplatiti, a vremena za razmišljanje još ima.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr