Damir Čanadi: 'Ovo se ne može kupiti, samo doživjeti. Nismo se ni prijavili za Europu'

Šibenik je danas pobijedio Dinamo i priredio publici na Šubićevcu veliko slavlje i plasman u finale Hrvatskog kupa. Unatoč tome što su gosti vodili do 72. minute, Šibenik je s dva gola napravio preokret i došao do pobjede.

Nakon velikog slavlja, ispred kamere izašao je domaći trener Damir Čanadi, koji je utakmicu odlučio izmjenama, budući da su golovi postignuti s klupe iker dobro ja Duje Čop.

“Ekipa je vjerovala u ovo, igrali smo dobro čitavih 90 minuta. Nažalost, loše smo počeli i mislio sam da neće biti dobro. Ali u drugom dijelu bili smo hrabriji i bolji u završetku, što nam se vratilo na samom kraju. Ovo je velika stvar za Šibenik i djecu, bila je teška situacija kad sam došao prije par tjedana”, rekao je.

“Uvjeti ovdje nisu najprofesionalniji, zato mi je posebno drago. U finalu smo, imamo jednu utakmicu i to je to. Imamo i ciljeve druge, a to je ostanak u ligi. Još je puno posla, ova pobjeda mora nam dati energiju za iduće izazove.”

Kad gubiš protiv Dinama, oni se mogu razigrati. Bilo je nekoliko situacija koje smo jedva preživjeli. Na poluvremenu smo se posložili. Kup ima svoja pravila i to se opet danas pokazalo. Ovo ne možeš kupiti, samo doživjeti. Što da vam kažem, nismo se ni prijavili za Europu. Bit će malo i veselja nakon ovoga”, zaključio je.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr