Jakirović u najavi utakmice protiv Feneras Gorice: 'Očekujem još težu utakmicu nego s Hajdukom'

Ovojedno kolo u HNL-u će se zaključiti nedjeljnim ogledom u Turopolju, Gorica će na svom terenu dočekati najbolju momčad proljetnog dijela sezone, Rijeci. Gosti stižu nakon pobjede (2-0) u prošlojednom Jadranskom derbiju, dok je domaća momčad puna visokog trijumfa nad Šibenikom (4-0), izravni konkurent u borbi za opstanak u ligi.

“Odigrali smo stvarno dobru utakmicu protiv Hajduka”, poručio je riječki trener Sergej Jakirovićpa nastavio:

”Odmorili se i proanalizirali što je bilo dobro, a što loše. Vrijeme smo iskoristili za pripremu teških i zahtjevnih utakmica, ali sve su takve. Ova nam je teška iz razloga što želimo bodove zbog našeg cilja, a Gorica radi svog, bori se za goli život. Gorica igra jako dobro, u zadnje tri domaće utakmice ima dvije pobjede i jedan remi s Dinamom.”

📺 Konferencija za medije uoči Gorice 🔵⚪

👉 https://t.co/3hq2gVWp5Y#ZajednosmoRijeka #HNKRijeka #HNL pic.twitter.com/S43OJko5tf

— NK Rijeka (@NKRijeka) 21. travnja 2023

Jakirović je bio vrlo oprezan u toj najavi nedjeljnog sraza sa svojim bivšim klubom, za koji čak kaže da će biti opasniji i težiti od onog prije par dana na Rujevici.

“Jasno je da moramo maksimalno ozbiljno shvatiti iduću utakmicu, jer očekujem čak i teži odnos nego protiv Hajduka. Nije da podcjenjujem Splićane nego to je bio ogled u kojem smo mogli igrati malo opuštenije, dok će Gorica sada sve učiniti da nam maksimalno zagorča život”, pojasnio je Riječki strateg.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr