Hajduk vas poziva na doček juniora na splitskoj Rivi. Narod će zabavljati Alen Nižetić i Diktatori

by | tra 25, 2023 | Sport | 0 comments

Hajdukovi juniori možda su u finalu Lige mladih doživjeli težak poraz od THE-a, ali ostaje činjenica da su ipak ispisali povijest hrvatskog nogometa drugim mjestom u Europi u svom uzrastu. Zato će im u Splitu biti upriličen doček.

Splitski tići vraćaju se u utorak, a istog dana vjerojatno i silna vojska navijača koja ih je pratila u Ženevi. Bilo je oko 7.000 Hajdukovih navijača u Švicarskoj, a oni koji su ostali kod kuće, svoje mlade heroje mogu pozdraviti na splitskoj Rivi.

Hajduk je najavio manifestacija pod nazivom ‘Vrijedilo se roditi’, slogan pod kojim se vodi kampanja za učlanjenje djece u Hajduk. Pozivaju se navijači na okupljanje na Rivi, a program počinje u 16 sati.

Oko 16 će i mladi hajdukovci sletjeti u splitsku zračnu luku te će se zaputiti prema mjestu okupljanja, a neslužbene informacije kroz jučerašnji dan govorile su o dolasku na Rivu oko 18 sati.

Okupljene će glazbeno zabavljati DJ, a prije samog dolaska momčadi nastupit će i Alen Nižetić te savijati Diktator.

“Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore. Pozdravimo ih još jednom i zapjevajmo zajedno u čast njihovog uspjeha. Vridilo se rodit”, navodi Hajduk.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr