Crni, crni dani: Hrvatski dragovoljac je remijem sa Zmijavcima ispao u treći rang

Rođogledaš li ovo?

Hrvatski dragovoljac, kultni klub iz Sigeta već je drugu sezonu u nizu ispao iz lige. Nakon što je prošle godine poprilično lako skliznuo iz HNL-a u današnju Prvu NL, crni je sastav iu ovoj ponudio jako malo te ide u treći rang natjecanja, odnosno Drugu NL.

Matematički je to i osigurano današnjim dvobojem u kojem je Dragovoljac odigrao 2-2 s Hrvatskom iz Zmijavaca te sada nakon 30 odigranih utakmica ima 21 bod. 10 je to manje od pretposljednje Kustošijea Crni imaju još tri dvoboja do kraja pa se više spasiti ne mogu.

Za Dragovoljac je dobro krenuo današnji susret jer su brzo gosti na stadionu Stjepana Spajića ostali s igračem manje, a na poluvremenu su domaći imali 2-1 nakon što su pogađali Bruno Zdunić ja Marcello Pistelli na jednoj te Stipe Bačelić-Grgić na drugoj strani.

Ne, u drugom dijelu za 2-2 zabio je Oliver Petrak i tako je Crne poslao u treći rang natjecanja, i to očekivano jer su Dragovoljaci već prošle sezone u elitnom rangu, ai ove mučili brojne financijske probleme, pa smo tako početkom godine imali i igrački štrajk.

Velika šteta za klub koji je 1990-ih stekao kultni status pa je imao i izlet u Europu…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr