Očekivano planulo: Hajduk je svoju dionicu za finale Kupa rasprodao već za sat i pol

Hajduk polako se sprema za svoju utakmicu sezone, finale Kupa koje će se odigrati na Rujevici u srijedu 24. svibnja. Ako ste preko splitskog kluba htjeli do ulaznice za taj susret sa Šibenikommoramo vas razočarati.

Naime, prije nekoliko dana objavljeno je kako u ponedjeljak u osam sati ujutro kreće prodaja Hajdukovog kontingenta ulaznica, odnosno 30,5 posto ukupnog rujevičkog kapaciteta. Toliko je pripalo svakom finalistu da se proda u svom aranžmanu.

Hajduk je najavio kako prednost pri kupnji splitskog dijela tribine imaju pretplatnici, a njih više od čitavog kapaciteta riječkog stadiona pa se ne čudi da već oko 9:15 na Hajdukovim stranicama niste mogli odabrati sjedalo.

Službenu potvrdu onoga što se naslućivalo dobili smo nešto prije 10 sati, a to je da je Hajduk svoj dio kapaciteta rasprodao u samo sat i pol vremena.

Koliko je pretplatnika i članova splitskog kluba, vjerojatno bi opet gledali istu scenu i da li je HNS odlučio ponoviti prošlosezonski poljudski spektakl. Ovaj put na stadionu neće biti preko 30.000 Hajdukovih navijača, ali hoće vjerojatno oko pet i pol tisuća.

Naime, službeni kapacitet Rujevice vrti se oko 8.200 mjesta, što znači da je svaki klub donio oko 2,5 tisuće ulaznica na raspolaganje. Hajduk je svoje prodao, ali oni koji nisu stigli do ulaznice ne moraju se očajavati jer HNS uskoro u prodaji pušta svoj kontingent od 39 posto koji bi opet trebali razgrabiti navijače splitskog kluba.

Evo sad će, samo što nisu…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr