Pogba je sinoć nakon više od godine dana upisao prvi start. Već u 24. minuti izašao je zbog ozljeda

Trebala je biti velika večer za Paula Pogbu, nakon točno 390 dana opet se našao u početnoj postavi svoje momčadi. Sinoć mu se to prvi put dogodilo otkako se vratio u Juventusnema utakmice s Cremoneseom ipak neće pamtiti po dobrom, iako su njegovi suigrači upisali pobjedu od 2-0. Naime, taj Pogbin nastup trajao je tek 24 minute, toliko je vremena prošlo prije nego što je iz igre morao zbog nove ozljede.

Pobjedu za povratak na drugo mjesto osigurali su Nicolò Fagioli ja Bremer, strijelci Juveovih pogodaka, no francuski je nogometaš svejedno postao glavna priča utakmice. Podsjetimo, Pogba se prošlog ljeta vratio u Torino, ali je svoj novi debi napisao tek u veljači, također zbog problema s ozljedama. Novi zdravstveni problemi dobrano su ga uzrujali, pa su suze na njegovim očima sinoć bile vrlo vidljive.

💔😕 Opet takve nesretne scene za Paulu Pogbu. Počeo je za Juventus prvi put od travnja 2022. i uplakan je napustio teren zbog ozljeda u 24. minuti… pic.twitter.com/tGjXruLN74

— EuroFoot (@eurofootcom) 14. svibnja 2023

“Treba mi kao dodatni napadač, prije ili kasnije morao sam mu pružiti priliku od prve minute. U ovakvim situacijama, možete se samo nadati da nije ništa ozbiljno, svima nam je veoma žao zbog njega. Dobro je radio i napredovao na treninzima, no čini se da će sada opet morati pauzirati neko vrijeme”, rekao je nakon utakmice trener Massimiliano Allegri.

Kako donose tamošnji mediji, Pogba je u svojoj 10. ovosezonskoj utakmici zaradio povredu kvadricepsa. Sinoć su napravljeni preliminarni pregledi, a nastavit će se tijekom ponedjeljka, kako bi se stvorila jasnija slika o težini njegova ozljeda. Prava je to šteta, činilo se kako se posve vratio u nogomet, čak je iu prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige protiv Sevilla upisao asistenciju, ali ga i dalje prate stari problemi…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr