Auba se našao u Barcinoj šampionskoj momčadi. Za nju je ove sezone odigrao osam minuta

Kada biste ovlaš pogledali, sigurno biste zaključili kako je Pierre-Emerick Aubameyang imao sezonu za zaborav. Pojačao je Chelsea posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka i otad je upisao 21 nastup uz tri gola i jednu asistenciju u svim natjecanjima, a Bluesi su trenutno 11. na tablici Premier lige i jedva čekaju da završi aktualna kampanja.

Naravno, klupski trofeji u kakvom vlada Stamford Bridgeom nisu mogli doći ni u najluđim snovima, ali Auba će svojim kolegama reći neka govore za sebe. Naime, on se sada može pohvaliti da je osvojio svoj prvi ligaški naslov.

Kako? Pa s Barcelonomnaravno.

Katalonski velikan sinoć je potvrdio naslov prvaka, danas paradira po gradu, au službenoj šampionskoj momčadi pronašao se i Aubameyang, koji je lani jednu polusezonu i čitavo ljeto proveo s Blaugranom. Stigao je upisati i jedan nastup u La Ligi prije no što je otišao u London; odigrao je točno osam minuta u ogledu s rayom (0-0) u prvom kolu.

Barçi je to očito bilo dovoljno da ga uključi među svoje prvake, a na popisu se pronašao i Memphis Depay koji od zime nije na Camp Nouu, a ove je sezone odigrao četiri utakmice za Barcelonu uz jedan pogodak. Medalja će otići i Hector Bellerín koji je odnedavno u Sportskia prethodno je nastupio sedam puta za Katalonce.

Pierre-Emerick Aubameyang uključen je u pobjedničku momčad Barcelone u La Ligi nakon što je za njih odigrao osam minuta ove sezone.

Njegov prvi naslov prvaka 😅 pic.twitter.com/zG8OHM1hlB

— B/R nogomet (@brfootball) 15. svibnja 2023

Eto, i njih su dvojica dočekali naslov prije bivšeg kluba Arsenalapa vi mislite…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr