Izbornik Jarni nakon dva poraza i ekspresnog ispadanja s Eura: 'Nismo imali sreće'

Hrvatska U-17 reprezentacija brzo je završila svoj nastup na Europskom prvenstvu u Mađarskoj, u dva kola upisala je isto toliko poraza te je odmah ispala u grupnu fazu. Pred izabranicima Roberta Jarnija ostaje još samo jedna utakmica za prestiž i lov na oproštaj pobjedom, u sutrašnjem ogledu s Nizozemskom.

Tu je utakmicu najavio i sam izbornik, koji je dio opravdanja za ovakav rezultat pronašao iu — manje sreće.

“Igramo protiv reprezentacije koja se najviše pokazala u našoj skupini, a kao i mi ostala bez plasmana u nokaut fazu natjecanja. Nizozemci nisu imali sreće, baš kao ni mi, ali moramo skupiti glavu i pokušati pobijediti u zadnjoj utakmici na prvenstvu. Igrači su dosta iscrpljeni, ali vjerujem da ćemo uspjeti osvježiti momčad do početka utakmice”, rekao je Jarni za službenu HNS-ovu. stranicu.

Ta bi mu pobjeda, kaže U-17 izbornik, dobro došla na rastanku od Eura, psoebice s pogledom u budućnost ove generacije Vatrenih.

“Pobjeda na Europskom prvenstvu, pogotovo protiv Nizozemske, bila bi dobra za budućnost. Nizozemci igraju odličan nogomet, imaju brzi pas, dobro se kreću, ali vole ući s loptom u gol, a to nije jednostavno, iako u nekim situacijama nisu imali ni sreće. Kakvu Hrvatsku možemo očekivati? Agresivnu i ubitačnu u kontranapadima. Pokušat ćemo napraviti sve kako bismo pobijedili”, zaključio je izbornik Jarni.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr