K'o na tenisu: Ademi i Škorić danas su se ogledali u Kini, bivši Dinamov kapetan slavio 6-2

Arijan Ademi ja Mile Škorićdvije donedavne HNL zvijezde i bivši kapetani Dinama ja Osijekadanas su se ogledali u susretu devetog kola kineske Super lige.

Ademijev Peking Guoan dočekao je Škorićeve Cangzhou Mighty Lions, a domaći su bili bolji i to uvjerljivije, rezultatom 6-2. Podsjećamo, obojci igrača nedavno su upisali svoje prvijence za nove klubove i to obojici na sličan način, atraktivnim volejima, no danas nisu ponavljali te akrobacije.

Već u prvom poluvremenu palo je pet golova; iako su gosti dvaput prelazili u vodstvo preko Oscara Tatyja Maritua u osmoj i Georgija Žukova u 25. minuti, momci iz Pekinga ipak su na poluvrijeme otišli s prednosti (3-2) golovima Xizhe Zhanga, Moje Trnje ja Sang-wooa Kanga koji je u 40. minuti zatresao mrežu upravo na Ademijevu asistenciju.

Guoan se potpuno odvojio u drugom poluvremenu pa su Wang, Tianyi Gao ja Liyu Yang zabili još tri pogotka, a njihov klub došao je do treće pobjede u prvenstvu i sada broji 14 bodova na šestom mjestu. Cangzhou je, s druge strane, tek 13. sa sedam i jednom jedinom pobjedom.

Ademi je upisao asistenciju, ali u 78 minuta koliko je proveo na terenu nije imao puno posla. To se ne može reći za Škorića koji je četiri puta otklonio opasnost i jednom presjekao loptu, preuzeo posjed i blokirao udarac, a dobio je i osam duela, jednom pogodio okvir gola i izveo četiri driblinga iz pet pokušaja. Njegov tim ipak je primio šest komada, pa možemo reći da njegovi suigrači baš i ne mogu pratiti ritam…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr