Objavljeni su sastavi Hajduka i Šibenika. U finalu kupanja od prve minute ipak kreće i Awaziem

Hajduk ja Šibenik danas se sastaju u finalu Hrvatskog nogometnog kupa, usred tjedna kojim će se zaključiti domaća nogometna sezona. Susret na Rujevici počinje u 19 sati, a već sada su izašli sastavi obje ekipe.

Splićani će nastupiti u praktički najjačoj mogućoj postavi, od prve minute će krenuti i branič Popravi to Awazi. Iskusni defenzivac ranije je bio upitan, nakon ozljede zadobivene u prošlom ligaškom kolu kod Slaven Belupa (1-0), činilo se kako nije u stanju zaigrati.

Na Hajdukovom golu stajat će Ivan Lučićzadnju liniju čine Dario lebdjetispomenuti Awaziem, Fero te mladi Niko Sigurau vezi će biti Filip Krovinović the Narukvice. Nešto ispred njih nalazit će se Emir svjedok, Yassine Benrahou the Jan Mlakardok je u samom vrhu napada Marko Livaja.

Što se tiče kluba sa Šubićevca, trener Damir Čanadi na gol je postavio Antonija Đakovicaa ispred njega će stajati Zoran Kvržić, Stefan Perić, Nikola Đorić the Mark Mine. Vezni red će se učvrstiti Josip Kvesić ja Marko Soldodok će nešto isturenije biti Haruki Arai, Amer Hiroš ja Ivan Dolčekte je na poziciji središnjeg napadača Karlo Špeljak.

Među vratnicama, tako, inače nema standardnog Lovre Rogića, njegovo mjesto je tijekom čitavog puta u Hrvatskom kupu okupirao Đaković.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr