Bend se raspada: dok svi čekaju Messijev odlazak iz PSG-a, Sergio Ramos također pakira kofere

PSG-ova supermomčad, koja je u posljednje dvije sezone izgledala kao ekipa koju bi neki 11-godišnjak sklopio na FIFA-inu Ultimate Teamunije baš bila najpopularnija u svoje doba, ali nije polučila niti neke pretjerane rezultate.

Lionel Messikoji će, po riječima trenera na odlasku Christophea Galtieraotići s Parka princeva ovog ljeta i posvetiti se nekim novim izazovima — ili starim, ako se, primjerice, vrati u Barcelonu — trebao bi posljednju utakmicu za taj klub odigrati ovog vikenda kod Clermonta. Uskoro, definitivno, dolazi do preslagivanja na Parku princeva i kraja te Ultimativni tim ere, a istu sudbinu dočekat će i još jedan zvjezdani veteran.

Sergio Ramos pristigao je u PSG prošle sezone u kojoj je zbog raznih ozljeda odigrao 13 utakmica i zabio dva gola, au aktualnoj kampanji bio je standardan i nastupio 44 puta uz tri pogotka. Prekaljenom 37-godišnjem ugovoru ističe ovo ljeto, ai Španjolac i klub večeras su objavili kako on neće biti produljen.

Ukratko, Realova legenda napušta Park princeva, ali ne razmišlja o odlasku u mirovinu.

“Sutra je poseban dan, sutra ću se oprostiti od PSG-a i još jednog koraka u mom životu”, napisao je na društvenim mrežama. “Ne znam koliko se mjesta jedan čovjek može osjećati kao kod kuće, ali, bez dvojbe, PSG, navijač i Pariz su bili dom za mene. Hvala vam na dvjema posebnim godinama u kojima davao sve od sebe u svakom natjecanju. Idem u nove izazove, nosit ću druge boje, ali prvo i posljednje — Idi u Pariz.”

Nije još poznato gdje bi Ramos mogao nastaviti karijeru. Arabija je veteranima sve primamljivija, a dobro i plaća, pa možda tamo…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr