Mislili ste otići pogledati Inkerove i Hajdukove juniore? Ništa od toga, igra se bez gledatelja

Hrvatsko juniorsko prvenstvo u nogometu ulazi u svoje posljednje kolo. Dinamo vrlo je blizu naslova; Modri ​​u posljednju utrku ulaze s dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu momčad Hajduk koji je u prošloj utakmici izgubio od Osijeka.

Maksimirski momci sada moraju pobijediti Bijelo-plave ukoliko žele osvojiti titulu, a Splićanima igra samo trijumf kod posljednjeplasiranog Kasno uz nadu u kiks najvećih rivala. Bijeli gostuju u Zaprešiću sutra u 11 sati, a mnogi su se pitali hoće li taj susret moći pogledati na licu mjesta.

Stigao je i odgovor iz zaprešićkog kluba, a on je negativan. Inker je na Facebooku objavio kako će se susret zbog sigurnosnih razloga odigrati bez gledatelja, a to je odluka koja bi mogla biti vrlo nepopularna među navijačkom populacijom.

Obavijest!Sutrašnja utakmica juniora protiv vršnjaka HNK Hajduk Split održati će se bez gledatelja, zbog sigurnosnih razloga.

Objavio NK Inker naPetak, 2. lipnja 2023

Naravno, Hajdukovi navijači moći će pogledati utakmicu u prijenosu na platformi Hajduk Digital TVa Dinamo u istom terminu dočekuje Osijek.

Valja napomenuti i sljedeće; ukoliko Dinamo i Hajduk okončaju sezonu s jednakim brojem bodova — dakle, ako Modri ​​remiziraju, a Bijeli pobijede — prvak će biti splitski klub jer ima bolji međusobni omjer, koji je prvi kriterij koji se gleda ukoliko momčadi imaju isti broj bodova.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr