Hazard i službeno napušta Real. U četiri sezone odigrao je i propustio jednak broj utakmica

Još se otprije najavljivalo da Real Madrid neće ponuditi novi ugovor Eden Hazard po isteku ovog aktualnog, pa od ovog ljeta više neće biti član Kraljevskog kluba. Ta je vijest od večeras i službena, iz španjolske prijestolnice stigla je objava o rastanku s belgijskim nogometašem.

“Real Madrid ovim putem upućuje Edenu svoju zahvalnost za sve što je napravio za naš klub, njemu i njegovoj obitelji želimo sve najbolje u idućoj fazi karijere”, kratko su poručili iz Reala, navodeći pritom još i njegove brojke ostvarene tijekom četiri sezone u Madridu.

A one su prilično porazne i nije imalo laskave za Hazarda, pogotovo kada se u obzir uzmu svi problemi s ozljedama. Dosta su ga namučile u ove četiri godine, pa je odigrao i propustio isto toliko utakmica, njih točno 76. Zabio je samo sedam golova, a od prosinca 2021. nije spojio dvije utakmice s po 90 minuta na terenu. , niti se tijekom ovog razdoblja pojavio u jednom El Clásicu.

Službeno priopćenje: Hazard.🔗🇬🇧: bit.ly/O_S_HazardComunicado Službeno: Hazard.🔗🇪🇸 bit.ly/C_OHazard#RealMadrid

Objavio Real Madrid CF naSubota, 3. lipnja 2023

Podsjetimo, Hazard je iz Chelseaja stigao je u Real Madrid za čak 100 milijuna eura odštete, koja je čak i uvećana kroz razne bonuse, a da ne govorimo o basnoslovnoj plati. Tako je ovaj Belgijac postao najveće pojačanje u povijesti Kraljevskog kluba, a potom i činjenica da je sigurno najgore u 121 godinu postojanja kluba…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr