Marcelo Brozović dobro se sprema za finale Lige prvaka, zabio je jedini gol u slavlju kod Torina

Ovog će vikenda odigrati posljednje kolo talijanskog prvenstva, a glavna utakmica u rasporedu je u nedjelju. U subotnjem je programu bio dvoboj Torina ja Cijeli, koji je gostima iz Milana poslužio kao svojevrsna generalna proba za finale Lige prvaka. Taj ih dvoboj s Manchester Cityjem u Istanbulu čeka točno tjedan dana, a tamo će se otputovati s pobjedom u završni rundi Serie A.

Rezultat je bio 1-0 u korist Nerazzurra, pobjednički gol je djelo Marcela Brozovića. Zbilo se to još u prvom poluvremenu, u 37. minuti Inter je došao do zgoditka vrijedne tri bode. Hrvatski je loptu primio na otprilike 25 metara od gola, zatim mu se malo približio te snažno odapeo reprezentaciju prema vratima.

Silovit je bio taj njegov udarac, toliko da ni vratar Vanja Milinković-Savić tu ništa nije mogao, iako je loptu imao na ruci. Treći je Brozovićev pogodak u prvenstvu, a prvi još od sredine rujna. Zanimljivo, i tada je to bilo protiv Torina, a također je zabio i jedini gol na utakmici. Izgleda da je iu dobroj formi u posljednje vrijeme, u proteklih devet nastupa ima još i pet asistencija.

Ovom je pobjedom Inter potvrdio svoj ulazak među tri najbolja u talijanskom prvenstvu, ali i privremeno skočio na drugo mjesto. Tako je Lazio gurnut u nižu poziciju, s jednom bodom prednosti. Ukoliko rimska momčad ne upiše pobjedu na Empolitakav će raspored i ostati na kraju, no to je Interistima ionako sporedno, glavni fokus je na velikom finalu sa Cityjem…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr