HNS je odlučio otvoriti trening na Rujevici. Livaja primio uvrede, no situacija se brzo smirila

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je pripreme za Final Four Lige nacija i to u Rijeci; Vatreni će trenirati na Kvarneru prije izleta u Vatikan i odlaska u Nizozemsku, a danas su odradili prvi trening na Rujevici.

Hrvatski nogometni savez tom prilikom je odlučio otvoriti za javnost i zainteresirane navijače. Kako javljaju se Sportske novostitrening se održao pred nekih 1500 gledatelja, ali nakratko ga je prekinuo jedan incident.

Naime, kako prenosi spomenuti izvor, pojedini gledatelji upućivali su uvrede Marko Livaja i povikivali mu razne stvari, zazivali njegov odlazak iz reprezentacije, pritom se navodno referirajući i na nedavno finale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem je njegov Hajduk pobijedio Šibenik, a koje se odigralo upravo na Rujevici. Navodi se i da je Livaja na iste uvrede reagirao te je u jednom trenutku otišao prema tribini zajedno s još nekim igračima, ali da je situacija potom smirena intervencijom zaštite i policije. Daljnjih povika poslije toga nije bilo, a Sportske napominju kako je Livaja prilikom izlaska na teren prije treninga dobio pljesak.

Zanimljivo, izbornik Zlatko Dalić kasnije je dao izjavu za Novu TV u kojoj je opisao situaciju i kazao kako se zapravo nije dogodilo ništa dramatično; lopta je na trenutak pogodila dječaka, taj “incident” trajao je otprilike nekoliko sekundi, a zabilježen je i na TV kamerama. Dakle, čini se da je čitava drama bila podosta napuhana, barem prema onome što govori izbornik i što je prikazano…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr