Trener Shorter čeka vas na Gripama: Splitov Amerikanac odradit će trening s navijačima

Shannon Shorter je košarkaški nomad koji je igrao po cijelom svijetu, ali u Splitu se u posljednje dvije sezone poprilično udomaćio. Prekaljeni američki razigravač zaključio je svoju drugu kampanju na Gripama; u prvoj je proglašen najboljim strijelcem ABA lige, au ovoj je i popravio svoj prosjek, ali konkurencija je bila žešća.

Kraći je poznat po tome da i slobodno vrijeme nerijetko provodi na Gripama gdje zna pomagati igračima mlađih kategorija u treniranju, a sada će to učiniti i sa zainteresiranim navijačima. Naime, Žuti su na svojim stranicama objavili da će popularni Shorty u srijedu, 7. lipnja održati trening s klupskim pristalicama u sklopu dobrotvorne organizacije IOR (It’s Only Right) iz njegova rodnog Houstona.

Ulaznice za trening koštaju 10 eura, a održat će se između 17:30 i 19 sati. Sva prikupljena sredstva idu u fond navedene organizacije.

“Trenirajte sa Shannon Shorter kao dio neprofitne dobrotvorne organizacije IOR (To je jedino ispravno)”, naboj u objavi. “Shorter je u ove dvije sezone na Gripama prirastao srcu svim navijačima Žutih, a kada se ne bavi košarkom vrlo je aktivan u dobrotvornom radu, pomaže manje sretnicima… Za kraj sezone naš Shorty će sa svim zainteresiranima u dvorani Gripe odraditi trening u srijedu, 7. lipnja između 17:30 i 19 sati. Ulaznice za trening po cijeni od 10 eura mogu se nabaviti Adria ulaznica ili na blagajni Gripe koja će na dan treninga raditi od 16:30 sati. Sva prikupljena sredstva idu u Zakladu IOR. Bit će vam poklon iznenađenja, dobre zabave… Uživajte, trenirajte, pomozite potrebama, jer To je jedino ispravno!”

Trenirajte sa Shannon Shorter u sklopu neprofitne dobrotvorne organizacije IOR (It’s Only Right). Kraće je u ovim…

Objavio KK Split naPonedjeljak, 5. lipnja 2023

Split je u objavi i priložio potrebne poveznice, pa tko voli, neka nađe neki trening s Coachom Shorterom…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr