Spalletiju su Napolijevi ultrasi prije dvije godine ukrali volan i CD-ove. Eto mu ih sada natrag

Luciano Spalletti sigurno će jednog dana dobiti spomenik u Napulju; prekaljeni talijanski strateg ove je sezone osvojio prvenstvo s Napoli nakon 33 godine čekanja i pritom se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka, što se klubu nikad ranije nije dogodilo. Napolitanci su već mjesecima u deliriju, no talijanski ćelavac nije oduvijek bio toliko cijenjen ondje.

Naime, kada je početkom sezone 2021/22 došao u klub, nije odmah osvojio navijače pa su neki zazivali njegov odlazak. Najvatreniji mu je jednom provalio u auto – Fiat Pandu, što drugo — te mu ukrali volan i CD-ove. Nedugo zatim na jednoj su utakmici raširili transparent na kojem je pisalo “vratit ćemo ti ih, sve što moraš učiniti je otići”.

Eto, sad su održali riječ. Spalletti nakon fenomenalnog uspjeha napušta klub, a ultrasi su posjetili trenera i uručili mu golemi poklon u kojemu su se nalazili — pogađate — Fiatovog volan i CD-ovi.

Naravno, Spalletti je cijelu situaciju popratio smijehom i veseljem te proslavio vraćanje svojih predmeta, a sada može sjesti u svoj Fiat i lagano se odvesti negdje na odmor…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr