Romano javlja da je Kovačić već sve dogovorio sa Cityjem, preostaje samo dogovor između klubova

Rezultatski podbačaj tijekom netom završene sezone imaće velike posljedice Chelseajevu svlačionicu, koju sada mnogi žele napustiti. Gotovo je to bilo jasno nakon što su Bluesi i službeno ostali bez plasmana u jedno od UEFA-inih natjecanja, pa se očekivao značajniji igrački egzodus.

Među onima koji su na izlaznim vratima Stamford Bridgea svakako je i Mateo Kovačić, čini se kako je njegovo vrijeme u Chelseaju došlo u svojem kraju. Naime, kako donosi insajder o nogometnim transferima Fabrizio Romanohrvatski predstavnik dogovorio je sve osobne uvjete s Manchester Cityjema na putu do tog transfera stoji još samo međusobni dogovor između klubova.

🚨🔵 | 𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄: 𝐌𝐚𝐭𝐞𝐨 𝐊𝐨𝐯𝐚𝐜𝐢𝐜Mateo Kovačić sada je dogovorio osobne uvjete s Man Cityjem nakon što su otkriveni napredni pregovori…

Objavio Fabricije Rimljanin naČetvrtak, 8. lipnja 2023

“Još prošlog tjedna krenuli su ozbiljniji pregovori sa Cityjem. Kovačić želi otići iz kluba, sada je sve u klubovima koji će nakon finala prvaka Lige raspravljati o visini odštete. Chelsea je otvoren za prodaju, a Hrvat želi više klubova, iako je Manchester City vodeći u toj utakmici, posebno ako ostane bez Ilkaya Gundogana”, napisao je Romano na svojim društvenim mrežama.

Podsjetimo, Kovačić je u Modre došao prije pet godina, a aktualni ugovor istječe mu se u ljeto 2024. godine. Ovo je praktična posljednja prilika da Chelsea zaradi nešto na ovom Vatrenom pred kojim je sada novo poglavlje karijere, možda i najuzbudljivije do sada.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr