Gdje je i što radi Mislav Anđelković? Evo, potpisao je za klub iz Svetvinčenta u istarskoj ŽNL

Gdje je i što radi Mislav Anđelković, sigurno ste se barem jednom priupitali ovog vrućeg četvrtka. Ako ste jedan od onih koji razmišljaju o životopisima HNL ikona, ne brinite, danas imamo odgovor za vas. Anđelković se, naime, vratio u hrvatski nogomet, i to u istarsku ŽNL.

Tamo je ovaj 35-godišnji zadnji vezni pojačao NK Smoljanci Sloboda iz općine Svetvinčenat. Nekadašnji veznjak Istre 1961 i Hajduka tako je u hrvatski nogomet stigao nakon osam godina jer te je 2015. raskinuo s Hajdukom i otišao u Koper.

Tamo je bio godinu dana pa je tri proveo u malteškoj Birkirkari, a nakon toga opet je u Sloveniji igrao za Rudar iz Velenja. Zadnje dvije sezone igrao je za talijanskog niželigaša Chions.

Čovjek s preko 100 seniorskih nastupa za pulski klub, čiji je omladinski pogon i prošao, došao je u Hajduk 2013. kao možebitno veliko pojačanje i odigrao je neke zapažene partije, ali ipak je napustio Split nakon tek dvije godine i samo 41 nastupa u bijelom dresu.

Danas već 35-godišnjak, iako rodom iz Dubrovnika, očito je ostao vezan za Istru pa je novi angažman pronašao općini Svetvinčenat koja broji tek nešto više od 2.000 ljudi, a njegov novi klub nastao je fuzijom NK Smoljanaca i NK Slobode iz Svetvinčenata 2000. godine.

Eto malo duha nogometne romantike i u istarskoj županijskoj ligi…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr