Nešto nam govori da bi Tuchelu sada dobro došao Stanišić: Pavard predstavljen u Interu

Benjamin Pavard već je neko vrijeme bio nezadovoljan u Bayernu i to nije bilo nepoznato, a sada se napokon oslobodio okova njemačkog prvaka i promijenio sredinu.

Nakon što je proteklih sedam godina proveo u Njemačkoj — podsjećamo, u Bayern je stigao 2019., ali prethodno je tri godine igrao za Stuttgart — francuski branič i svjetski prvak iz 2018. otišao je u drugu zemlju. Izbor je pao na Italiju; ondje je potpisao za Inter koji ga je dobio za 30 milijuna eura i još dva milijuna u bonusima, a sklopio je ugovor na pet godina.

Pavard je u četiri godine, koliko je proveo u Bayernu, odigrao 163 utakmice za klub uz 12 golova i sam niz osvojenih trofeja; u svojoj vitrini ima četiri Bundeslige, tri njemačka Superkupa te po jednu Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA-in Superkup i DFB-Pokal. U Bavarskoj je osvojio svako natjecanje u kojem je nastupio, a u Interu će to ipak biti nešto skromnije…

OFFICIAL: Inter have signed Benjamin Pavard from Bayern Munich ⚫️🔵

Fee: €30m + €2m add ons
Contract: 5 years (June 2028) pic.twitter.com/yShLlhX5cs

— Italian Football TV (@IFTVofficial) August 30, 2023

Thomas Tuchel na njegovoj poziciji desnog bočnog primarno koristi Noussaira Mazraouija, a u klubu je donedavno bio i Josip Stanišić koji je proslijeđen na posudbu Bayeru iz Leverkusena.

To bi moglo predstaviti potencijalni problem. Naime, Marokancu je sada jedina zamjena ostao pomalo zaboravljeni Bouna Sarr; ako Bayern ne dovede još jednog desnog beka u preostalim satima prijelaznog roka, mogli bismo zaključiti da bi Stanišić ipak dobro došao Tuchelu. Neki izvori navode da bi na toj poziciji mogao koristiti i Konrada Laimera

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr