Jurićev Torino lagano se zahuktao pa je u Salernu lako stigao do druge uzastopne pobjede

Nije nikako dobro izgledao ulazak u sezonu za Torino i Ivana Jurića nakon što je za početak odigran remi bez golova s povratnikom u Serie A Cagliarijem, a onda upisan i težak poraz od Milana. No, nakon tog šamaranja od 4-1 na San Siru očito se nešto pomaklo pa je Jurićeva momčad zaigrala kudikamo bolje.

Povezane su tako dvije pobjede za Torino, a nakon one teške i minimalne protiv Genoe, stigla je jedna lakša i rutinska. Torino je gostovao u Salernu kod Salernitane u ‘bordo dvoboju’ i lako je riješio posao s glatkih 3-0.

Zajednički nazivnik ovih dviju pobjeda je Nemanja Radonjić. Srpski igrač zabio je za slavlje nad Genoom pa je i ovdje potpisao slavlje s dva gola i tako ove sezone ima već tri ligaška pogotka, što je nadmašilo čitav prošlosezonski učinak u samo četiri susreta.

Sjajno je u sezonu krenuo Radonjić, ali u Salernu je suparnika načeo Alessandro Buongiorno. A kako bi stoper pogodio, osim nakon prekida. Dočekao je Buongiorno odbijanac u petercu i iz blizine svladao Guillerma Ochou za 1-0 u 15. minuti.

Nakon toga je na scenu stupio Radonjić koji je poluvrijeme zatvorio golom, pa drugo otvorio. Tako je u 41. sjajno pogodio niskim udarcem sa 17 metara, a u 50. je s 10-ak metara završio odličnu kontru nakon dodavanja s desne strane.

Torino je potom mirno priveo susret kraju, a to ga je dovelo na sedmo mjesto sa sedam bodova, koliko ima i petoplasirani Napoli. Salernitana još traži prvu pobjedu, tek ima dva boda iz dva početna remija.

Što se Hrvata tiče, Domagoj Bradarić zamijenjen je u 67. minuti, dok Nikola Vlašić nije bio u sastavu gostiju. Juriću i njegovima sada slijedi pravi ispit forme, u goste stiže uzdrmana Roma koja je ipak krvnu sliku popravila gaženjem Empolija u nedjelju.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr