Zov katarskih dolara riješio je PSG još jednog viška, na Bliski istok odlazi i Julian Draxler

Njemački ofenzivni veznjak Julian Draxler napustio je Paris Saint-Germain i karijeru će nastaviti u Al Ahliju iz Dohe, objavili su francuski i katarski klub. 29-godišnjak tako je još jedan igrač koji je bio višak u PSG-u, a da je sreću našao na Istoku nakon nekih poput Neymara ili Marca Verrattija.

29-godišnji Draxler, koji je za PSG igrao od 2017., s novim je klubom potpisao ugovor na dvije godine. Nijemac se u Kataru pridružio baš Marcu Verrattiju koji je otišao iz PSG-a u Al-Arabi SC.

Sigurno vas buni, ovo je klub istog imena kao i saudijski Al-Ahli u koji su ovog ljeta stigli Riyad Mahrez i Roberto Firmino, ali ne radi se o istim zemljama pa će Draxler ipak biti najveća zvijezda u svojoj novoj sredini.

Official, confirmed. Julian Draxler has joined Qatari side Al Ahli SC from PSG on permanent deal 🟢🇶🇦

Contract valid until June 2025. pic.twitter.com/pyQy3Pc1ZN

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 18, 2023

U dresu PSG-a je upisao 198 nastupa postigavši 26 golova, a prošle sezone je proveo na posudbi u Benfici. Tijekom karijere igrao je i za Wolfsburg te Schalke.

U dresu njemačke reprezentacije je skupio 58 nastupa postigavši sedam golova. Draxler je u svoje vrijeme važio za jednog od najvećih svjetskih talenata i svakako novu njemačku nadu. No, to nije ostvario pa će sada svoje crtice iz životopisa barem dobro naplatiti…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr