Došao je i taj dan kada je Cibona otišla u stečaj. U klubu imaju plan, ali i rok koji moraju ispoštovati

Cibona se nedavno obratila javnosti pa je prije 10-ak dana najavila preoblikovanje kluba u dioničko društvo; dug je iznosio pet milijuna eura, a novim se mjerama očekivalo da će se to smanjiti za dva milijuna uz dolazak svježeg novca u klub.

Međutim, kao što se i očekivalo, Cibonin račun i dalje je ostao u blokadi — danas je 120. dan u kojem Vukovi nisu mogli poslovati preko važećeg računa što znači da je klub otišao u stečaj, pišu Sportske novosti.

Isti izvor navodi i kako su u klubu bili spremni na to pa će na Trgovačkom sudu zatražiti da se stečajni proces oduži do trenutka preoblikovanja kluba u dioničko društvo. Za uvjeriti institucije imaju 45 dana, a Cibona ima i kadrovskih problema.

SN tako navode da će Vukovi u novu kampanju ući sa samo petoricom seniora — to su Krešimir Radovčić, Ivan Majcunić, Aleksandar Aranitović, Ivan Perasović i Domagoj Vuković — dok će ostatak kadra činiti juniori. Nova pojačanja, čini se, zasad su nedostupna jer bi za njihovu registraciju klub morao skinuti zaštite ugovora igračima koji su ih predali HKS-u, a više nisu u klubu. Da bi to učinili, Vukovi trebaju imati odblokiran račun, ističe spomenuti list.

Ukratko, pod Tornjem je vrlo mračno ovih dana…

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr