Milijunček na dan utakmice: izgleda da je Dinamo prodao braniča Maru Katinića u UAE

Iako su prijelazni rokovi u većini zemalja debelo gotovi, Dinamo je na dan utakmice s Astanom ipak uspio pronaći jednu zemlju gdje se i dalje troši pa je ‘utopio’ svog mladog stopera Maru Katinića za, kako se navodi po hrvatskim medijima, vrlo lijepih milijun eura.

19-godišnji Katinić u prvom dijelu prošle sezone bio je standardni stoper Dinamovih juniora, a onda je otišao na posudbu u slovenski Bravo gdje je oduševio u 17 nastupa. Ovog ljeta navodno se razmišljalo da ga i Igor Bišćan pridruži prvoj momčadi, ali Katinić se vratio u Sloveniju, a sada je stigao i do transfera.

Trebao bi Katinić nakon kaljenja u Bravu tako spakirati kofere i otići u Al Sharjah koji ga je platio oko milijun eura, prenose Sportske novosti. Radi se o klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je također prijelazni rok pri kraju pa je transfer odrađen u zadnji tren.

Katinić je u sezoni 2021./22. već skupljao seniorske minute u 2. HNL za Dinamo II, a ukupno je dosad u Bravu skupio 23 nastupa uz po jedan gol i asistenciju. Pokriva stopersku poziciju, a igrao je za sve hrvatske selekcije od U-15 do U-19.

U Al Sharjahu ga čekaju neka velika imena. Nesumnjivo najveća faca u svlačionici je Miralem Pjanić, a društvo u obrani mogao bi mu praviti Konstantinos Manolas, 32-godišnji Grk koji je svojedobno bio stup obrane u Olympiakosu, Romi i Napoliju.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Ovaj članak je dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku istraživačkim
serijalima, odaberite jedan od paketa.

Više o temi

Izvor: Telesport.hr