Preslatka IZIPIZI dječja kolekcija ekskluzivno je dostupna u tri hrvatska grada

Posebno dizajnirane naočale za djecu

Okviri dječjih sunčanih naočala nastali u kreativnoj suradnji IZIPIZIJA i Bonpointa, dolaze u tri nenametljive prirode inspirirane nijanse. Tu je Vert Bronze, smeđih gradijentnih leća i detalja u zlatnoj boji. Zatim, Perle, nježno nijansiranog prelijevajućeg okvira i ljubičastih leća. Naposljetku, tu je Jaune Clair, poluprozirnih okvira, smeđih leća i detalja u srebrnoj boji.

Iako svi uživaju u sunčanim danima, a posebno djeca, štetnost sunčevog zračenja ne treba lako shvatiti. Stoga IZIPIZI posvećuje posebnu pažnju kada su u pitanju djeca i bebe. Radeći s dizajnerima i inženjerima na morfologiji lica svih svojih modela, stvorili su naočale koje se savršeno prilagođavaju morfologiji mališana u razvoju. Stoga će svi brižni roditelji pronaći asortiman u četiri veličine: Baby 0 do 9 mjeseci, Kids 9 do 36 mjeseci, Kids plus 3-5 godina i Junior 5-10 godina sa 100% UV zaštitom kategorije 3.

IZIPIZI dječja kolekcija X Bonpoint jamči maksimalnu sigurnost za vašu djecu ne žrtvujući pritom neodoljiv bezvremenski dizajn, koji će se pretvoriti u prave male modne znalce.

Više o temiIzvor: Journal.hr