VIDEO: Kako odčepiti nos u samo par sekundi

U moru savjeta izdvojio se onaj masera Jamesa Moorea.

Začepljenost nosa se javlja kada sluznica nosnog tkiva natekne zbog upaljenih krvnih žila, prenosi gospođica 7. To može uzrokovati iscjedak iz nosa i takozvano postnazalno kapanje, stanje u kojem višak sluzi teče niz stražnji dio grla što izaziva kašalj ili upalu grla. Kapi za nos djeluju tako što sužavaju otečene krvne žile u nosu i otvaraju dišne ​​puteve. S druge strane, ova tehnika je potpuno mehanička.

@moorewellness Odblokirajte svoj začepljen nos PRATITE ZA OLAKŠANJE #Začepljen nos #masaža lica #olakšanje sinusa #faceyoga ♬ BILLIE EILISH. – Armani Bijeli

U moru savjeta istaknuo se onaj masera Jamesa Moorea. Moore vrši pritisak na određeno područje na licu kako bi u nekoliko sekundi ublažio začepljenost nosa.

Moore kako objasniti začepljenje kroz par jednostavnih poteza: Stavite dva prsta desne ruke na lijevu stranu nosa i pritisnite ga udesno. Palcem na lijevoj ruci pritisnite područje obraza lijevo od nosa prema unutra i prema gore. Zadržite se u ovom položaju 15 sekundi i dišite duboko kako biste odvojili začepljen nos, a po potrebi ponovite i na drugoj strani.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr